JARNÍ MYSTERY BOXY ANEB OČISTA S PŘEKVAPENÍM
  24.04.2023 Komentáře 0

Asi všichni jsme si někdy zkusili na začátku roku nějakou očistu. Přestali jsme pít kafe, začli pít víc vody, vynechali z jídelníčku sladký a nebo přidali víc zeleniny. No prostě takový to klasický novoroční předsevzetí. :D

No, ale zatímco my tu očistu mnohdy ani moc nepotřebujeme, tak na tu pro chlupáče se dost často zapomíná. A proto jsme vlastně vymysleli tyhle Jarní boxy.

jarní zerowaste mystery box
 
Začínáme vždycky složením. Dáváme si na tom prostě záležet, aby byli spokojený všichni a ve všech ohledech.
 
Tentokrát jsme kromě stálejch produktů objevili i něco novýho, něco co si u nás běžně nekoupíš, ale je to nabušený top surovinama. Je to samozřejmě tajný a říct ti to, tak tím zkazíme celej zážitek z toho napětí při rozbalování. Vsadíme se, že jste ani nevěděli, že něco takovýho existuje.
 
Když dáme dokupy celej obsah, tak přichází na řadu ta nejlepší část. Nechceme vám jen dát krabičku s nějakýma produktama. Proto v každým boxu najdeš kartičku plnou informací o tom, co vlastně držíš v ruce, co s tím máš dělat a proč tam vlastně zrovna tyhle věci jsou. Konkrétně v jarním boxu je to hlavně návod na to, jak celou očistou projít a jak co nejlíp využít každej produkt.

jarní zerowaste mystery box

Navíc jsou boxy vždycky v reuse obalech. Ctíme totiž zerowaste myšlenku výdycky a všude. Tyhle tubusy jsou od Mixitu a Terka je takhle vytunila. Každej je jinej a budou se ti určitě hodit i na skladování pamlsků, nebo si s nim pak přijď znova nakoupit :)
 
Určitě to zkus, stojí to za to a kdo už vyzkoušel, postněte nám foto a přihoďte hashtag #pesbezodpadovy, ať se můžeme pokochat spokojenýma zákazníkama.
 
Pro box si ideálně zajdi k nám na prodejnu do Čelákovic, můžeš si tam rovnou dát skvělý kafe a chlupáč zase nějakou dobrotu z našeho psího meníčka. Dá se ale objednat i na eshopu
 https://prines.eu/1047-jarni-box

Komentáře

Přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl(a) komentovat