Granule LYOPET farmer losos - 1kg

Granule LYOPET farmer losos - 1kg

210,00 Kč
S DPH
Počet
5 ks

Lyopet Farmer je kompletní superprémiové krmivo pro psy všech plemen. Obsahuje rybí granule, šetrně zpracované za nízkých teplot, obalené v mase sušeném mrazem a v arktickém krillu. Kvalitní granule pro psy s vysokým obsahem masa, bez chemie a konzervantů.

  • Vysoký obsah čerstvého rybího masa z welfare farem
  • Množství omega-3 mastných kyselin pro zdraví srdce a cév
  • Obsahuje superpotraviny, skvělý zdroj vitamínů, minerálů a živin
  • Obohaceno o arktický krill
  • 100% zachování přirozeného obsahu výživových hodnot
  • Granule bez kuřecího masa
  • Plná chuť a skvělá stravitelnost
  • Praktický uzavíratelný obal

Skladování: Krmivo skladujte na suchém, chladném a vzdušném místě.

Země výroby: Česká republika
Výrobce:
LYOPET

81 % masa (50 % čerstvý divoký losos, 15 % sušený divoký losos, 13 % sušený herynek, 3 % mrazem sušené králičí maso a játra), /na výrobu 100 kg našeho krmiva spotřebujeme 175 kg čerstvě připraveného masa z divokého lososa a masa z herynka/, hnědá rýže, hydrolyzované kukuřičné klíčky, 14 % za studena lisovaný lososový olej bohatý na Omega 3, 3 % sušené vejce, pivovarské kvasnice, extrakt z juky, přírodní antioxidanty, arktický krill, ostružina, borůvka, malina, jahoda, plod jalovce, taurin, prebiotika (MOS; FOS), směs bioaktivních vitamínů v přírodní formě BIOSENSE - 100% tělu vlastní forma, minerály ve formě chelátů, glukosamin, chondroitin, probiotika; šalvěj, chia semínka, pískavice, šípek, kopr, slávka zelenoústá, semínka pampelišky lékařské, máta, semínka zeleného čaje, grapefruit, pomeranč, okurka, čekanka (bohatá na FOS), tymián, rozmarýn.

Analytické složky: hrubý protein 26 %, hrubé oleje a tuky 16 %, hrubá vláknina 2 %, hrubý popel 7 %, vápník 1,4 %, fosfor 1,2 %.

Doplňkové látky (na kg): Vitamín A 24 000 IU, Vitamín D3 1 800 IU, Vitamín E 270 mg, Taurin 450 mg, Železo v chelátové formě 155 mg, Jód 2 mg, Měď v chelátové formě 9 mg, Mangan v chelátové formě 8 mg, Zinek v chelátové formě 150 mg, Selen v chelátové formě 0,2 mg

Antioxidanty: Tokoferolové extrakty z tymiánu a rozmarýnu
Metabolizovatelná energie 3685 kcal/kg

Váha psa Denní dávka
5 kg 75 g
10 kg 120 g
15 kg 170 g
20 kg 210 g
30 kg 290 g
40 kg 350 g
50 kg 420 g
60 kg 490 g

Tabulka je pouze orientační. Dávky přizpůsobte věku a aktivitě psa.

Granule vám můžeme dát do papírové tašky, plastového kyblíku, látkové tašky, zavařovačky,... záleží na zvoleném množštví granulí.

Nebojte, nic z toho nekupujeme nové. Něco nám nosí zákazníci, něco se objevuje přes veškerou snahu v našich domácnostech. Vše je od potravin a poctivě umyto, vypráno, vyklepáno... :)

Můžete si u nás i koupit látkový pytlík na granule (na cca 2kg). Pokud si přejete pytlík rovnou naplnit, prosím napište nám to do poznámky.

Pokud máte nějaké speciální požadavky, prosím napište nám to do poznámky u objednávky. :) Děkujeme

Tohle taky chceš!