Naše zerowaste balíčky pro chlupáče
  27.11.2021 Komentáře 0

Tohle mě tak moc bavilo, že sem se rozhodla ti o tom napsat! Baví tě upcyklace? Baví tě, když z odpadu vznikne něco novýho, krásnýho a užitečnýho?

Mým cílem je samozřejmě, aby se ideálně u nás doma žádnej odpad neobjevil. Ale co si budem povídat. Někdy je to nadlidskej úkol a nikdo nejsme dokonalej, že?. Co jde recyklovat, to samozřejmě poctivě roztřídíme a pošleme k recyklaci. Ale občas se u nás objeví něco, co je mi líto hned vyhodit. Jako třeba tyhle tubusy. Chodí nám v nich omáčky Yoggies a bohužel je nechtěj zpátky (ještě na tom zapracujeme ?). 

Takže otázka “Jak budou letos vypadat naše Vánoční balíčky?” měla jasnou odpověď. Vzala jsem tubusy, tempery a tašky od Rohlíku a užila si večerní tvoření. Nemám ráda, když se při upcyklaci kombinují materiály tak, že z něčeho, co se dalo recyklovat, vznikne věc, která nakonec musí do směsi. Takže jsem použila opravdu jen papír a papírovou pásku. Po rozbalení můžeš tubus klidně hodit do modrý popelnice, ale nezapomeň ho předtím poŕádně rozškubat! ?

Tak co říkáš na naše upcyklovaný zerowaste Vánoční balíčky? Líbí? Máme je ve dvou variantách. Šupinkový Vánoce obsahují Rybí Azorky, Ančovičky, Omáčku Ryba se zeleninou a vánoční hračku na žužlání. Divoké Vánoce skrývají Telecí klobásky, Jehněčí tréninkovky Patriot, Omáčku Zvěřina s dýní a vánoční hračku na žužlání. Tak si nezapomeň napsat Ježíškovi o ten pravej.

Já si to fakt užila, tak snad si chlupáči užiješ i rozbalování. Jo a bacha, máme jenom 8 kusů! To je na tom to nejkrásnější, že jich prostě víc ani bejt nemohlo ?.

Komentáře

Přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl(a) komentovat