V Osadní končíme, ale jedeme dál!
  05.08.2021 Komentáře 0

V Holešovicích jsme se zabydleli, rozjeli to a nakonec se rozhodli „bezobaláč“ přesunout na nějaký čas do onlinu. Ale brzo se uvidíme někde jinde.

Od 1.9. nakoupíte pro Vaše chlupáče už jenom online na našem e-shopu www.prines.eu.

Ale ne napořád, jen na nějaký čas. Nebojte se, potkáme se znovu „face to face“. O tom, kde a kdy Vám dáme vědět ve správný čas.

Po tříleté spolupráci s DOGG jsme se rozhodli pokračovat vlastní cestou. Ale stále jdeme cestou zero waste. Za tu dobu jsme získali skvělé zákazníky, máme spoustu nových psích kámošů, kteří naše pamlsky milují a v neposlední řadě jsme za těch pár let spolupráce navázali velmi přátelské vztahy s našimi dodavateli, které budeme rozvíjet i do budoucna.

Za tu dobu jsme společně ušetřili víc než 159kg plastu a znovu naplnili 2124 skleniček! Wau! To už stojí za to, viďte?

U toho ale nekončíme. „Rozhodnutí i loučení bylo těžké, ale mám hlavu plnou nových nápadů a těším se na jejich realizaci“. Říká Tereza Bořilová, zakladatelka bezobalového projektu Přines!

Můžete se určitě těšit i na další novinky, máme velké plány a rozšiřujeme sortiment. Zůstaňte s námi!

Tvůj pes bude mít radost z dobrot a naší planetě se odlehčí od zbytečných odpadků!

Jestli tě zajímá jak vypadá a funguje takovej bezobalovej e-shop, mrkni k nám na instagram, tam se dozvíš víc :) A nebo prostě rovnou objednej na www.prines.eu/obchod a těš se na ty nejlepší ňaminy bez obalu!

Komentáře

Přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl(a) komentovat