Granule LYOPET cool krůta a kachna - 1kg

Granule LYOPET cool krůta a kachna - 1kg

210,00 Kč
S DPH
Počet
15 ks

Cool je kompletní superprémiové krmivo speciálně navržené pro psy středních a velkých plemen. Obsahuje krůtí a kachní granule, šetrně lisované za studena a obalené v mase sušeném mrazem. Kvalitní granule pro psy s vysokým obsahem masa.

  • Inovativní technologie zpracování
  • Vysoký obsah čerstvého krůtího a kachního masa z welfare farem
  • Granule pro psy s citlivým zažíváním
  • Nízký obsah kalorií a tuků
  • Zdroj esenciálních mastných kyselin pro zdraví kůže, srsti a kloubů
  • Obsahuje superpotraviny, skvělý zdroj vitamínů, minerálů a živin
  • 100% zachování přirozeného obsahu výživových hodnot
  • Bio kolostrum pro podporu imunity a posílení organismu
  • Granule bez kuřecího masa
  • Plná chuť a skvělá stravitelnost

Skladování: Krmivo skladujte na suchém, chladném a vzdušném místě.

Země výroby: Česká republika
Výrobce:
LYOPET

54 % vykostěné krůtí maso, 22 % vykostěné kachní maso, 14 % krůtí a kachní tuk, sušený baby hrášek, semena sušené pohanky, 5 % krůtí játra, ovesné vločky, 3 % mrazem sušené krůtí maso a játra, máslová dýně, jablko golden delicious, baby karotka, BIO kolostrum, lněná semínka, karob, výtažek z čekanky, sušené bylinky (heřmánek, rozmarýn, petržel), beta-glukany, extrakt z juky, probiotika, prebiotika, glukosamin, chondroitin, směs vitamínů a minerálů, přírodní antioxidanty.

Analytické složky: Hrubý protein 27 %, hrubé oleje a tuky 14 %, hrubá vláknina 3,4 %, hrubý popel 5,4 %, vápník 1,3 %, fosfor 0,95 %.

Doplňkové látky (na kg): Vitamín A 17 160 IU, Vitamín D3 1 716 IU, Vitamín E 172 mg, Železo v chelátové formě 100 mg, Jód 4,12 mg, Měď v chelátové formě 12 mg, Mangan v chelátové formě 12 mg, Zinek v chelátové formě 127 mg, Selen v chelátové formě 0,38 mg, metabolizovaná energie 3930 kcal/kg.

Váha psa Denní dávka
10 kg 110 g
15 kg 160 g
20 kg 210 g
30 kg 270 g
40 kg 350 g
50 kg 420 g
60 kg 40 g

Tabulka je pouze orientační. Dávky přizpůsobte věku a aktivitě psa.

Granule vám můžeme dát do papírové tašky, plastového kyblíku, látkové tašky, zavařovačky,... záleží na zvoleném množštví granulí.

Nebojte, nic z toho nekupujeme nové. Něco nám nosí zákazníci, něco se objevuje přes veškerou snahu v našich domácnostech. Vše je od potravin a poctivě umyto, vypráno, vyklepáno... :)

Můžete si u nás i koupit látkový pytlík na granule (na cca 2kg). Pokud si přejete pytlík rovnou naplnit, prosím napište nám to do poznámky.

Pokud máte nějaké speciální požadavky, prosím napište nám to do poznámky u objednávky. :) Děkujeme



Tohle taky chceš!